Babagan awake dhewe

CARLEADER duwe pengalaman 15 taun ing Keamanan Otomotif, yaiku perusahaan profesional sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan.

Misi kita yaiku kanggo nglayani pelanggan global kanthi netepi inovasi, njaga teknologi inovatif, terus ningkatake manajemen produksi lan nambah stabilitas produk. Kanggo pelanggan global, kita bisa nyedhiyakake solusi pemantauan otomotif lengkap. Produk kita kalebu monitor kendaraan, kamera kendaraan, DVR kendaraan, sistem tampilan mburi kendaraan lan aksesoris tambahan liyane.

Kita nyedhiyakake layanan garansi 2 taun. Kabeh produk kita wis lulus tes sertifikasi lan wis diakoni dening para pelanggan saka Eropa, Amerika Serikat, Australia, Korea Selatan, Jepang, lan pasar Timur Tengah. Kanggo mesthekake yen produk kita nyukupi syarat kualitas pasar sing beda-beda, kita nggunakake bahan berkualitas tinggi, teknologi canggih, kontrol kualitas sing ketat, uga anti banyu, shockproof, semprotan uyah, tes suhu dhuwur lan kurang, lan nyedhiyakake layanan profesional OEM & ODM sing berkualitas tinggi. kanggo pelanggan global. Kanthi pengalaman riset 15 taun lan proses produksi sing apik, kita terus nambah lan sukses nggabungake kualitas apik, fungsi kuat lan desain unik menyang produk kita, mboko sithik dadi pimpinan ing bidang elektronik otomotif.

Monitor AHD Kab

Apa monitor AHD?

AnMonitor AHDyaiku layar tampilan sing kompatibel karo sinyal video Analog High Definition (AHD). AHD minangka jinis monitor mobil AHD teknologi video digital sing dirancang kanggo ndhukung kamera mobil AHD. Dibandhingake karo kamera CCTV analog tradisional, kamera kendaraan AHD kanggo mobil  nyedhiyakake kualitas video sing luwih apik lan resolusi sing luwih apik.


Pemantau AHD teka ing macem-macem ukuran lan resolusi, Biasane digunakake ing aplikasi keamanan lan pengawasan ing truk, trailer, forklift lan kendaraan tugas berat liyane. Kanthi panjaluk teknologi video digital sing saya tambah ing industri pengawasan, monitor AHD wis dadi pilihan populer kanggo akeh pangguna sing golek kualitas lan kejelasan video sing luwih apik.


Carleader minangka produsen monitor AHD profesional kanthi pengalaman luwih saka 10+ taun ing China. We are manteb ing ati sing kita bisa ngawula saben kita pelanggan uga, welcome kanggo hubungi kita!






Waca liyane

Sistem Kamera AI

Apa kamera AI kanggo mobil?

Kamera AI Intelligent uga dikenal minangka kamera mobil pinter, minangka sistem kamera kendaraan canggih sing nggunakake teknologi intelijen buatan (AI) kanggo nambah fungsine. Kamera AI bisa nindakake tugas kayata pangenalan obyek, deteksi acara, lan analisis video wektu nyata. Kamera AI Intelligent duwe  Deteksi Pejalan Kaki AI lan deteksi kendharaan  , nyedhiyakake informasi sing migunani kanggo para sopir, lan bisa ningkatake safety dalan. Ningkatake safety nyopir liwat teknologi AI.

Carleader duwe macem-macem kamera HD 720P lan 1080P AI Cerdas, Mangga hubungi kita kanggo rincian liyane.

Waca liyane

Kamera AHD Kab

Apa kamera AHD kanggo mobil?

Kamera AHD (Analog High Definition) otomotif yaiku kamera ing kendaraan sing njupuk lan ngrekam gambar lan video kanthi kualitas dhuwur. Kamera AHD dirancang khusus kanggo panggunaan kendaraan lan biasane digunakake minangka kamera mundur, kamera ngarep utawa kamera sisih gumantung saka lokasi instalasi.

Kamera AHD nggunakake pangolahan sinyal digital kanggo ngowahi sinyal analog dadi sinyal digital resolusi dhuwur kanggo njupuk gambar sing luwih cetha, nyedhiyakake kualitas video sing luwih apik lan resolusi sing luwih dhuwur tinimbang kamera analog tradisional. Padha duwe wektu respon luwih cepet lan konsumsi daya luwih murah tinimbang kamera analog.

Kamera AHD kanggo mobil teka ing macem-macem ukuran lan desain, saka kamera cilik nganti kamera gedhe kanthi sudut pandang sing amba. Uga bisa digunakake kompatibel karo monitor mobil. Kamera AHD kanggo mobil asring dilengkapi fitur kayata waterproofing, night vision, lan lensa sudhut amba kanggo njupuk luwih akeh ing lingkungan kendaraan, dadi pilihan sing apik kanggo mundur utawa parkir.


Carleader minangka produsen profesional lan pemasok kamera mobil AHD kanthi pengalaman 10+ taun, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.




Waca liyane

Enquiry Kanggo Price List
Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Kabar

Kamera Side View Kendaraan kanthi Desain Instalasi Gampang

Kamera Side View Kendaraan kanthi Desain Instalasi Gampang

06 13,2024

Kamera sisih kanggo mobil yaiku sistem kamera sing dirancang kanggo dipasang ing sisih pinggir kendaraan.Carleader nglun......

Waca liyane
Paduan aluminium Side Rear View Heavy Duty Camera

Paduan aluminium Side Rear View Heavy Duty Camera

06 11,2024

We are bangga kanggo mbewarakke sing dibukak aluminium alloy sisih mburi kamera tugas abot. kang uga kamera watproof, ug......

Waca liyane
Kamera Kendaraan kanthi konektor LVDS Fit kanggo FIAT DUCATO

Kamera Kendaraan kanthi konektor LVDS Fit kanggo FIAT DUCATO

06 07,2024

Kamera LVDS bisa digunakake ing dashscreen FIAT DUCATO OEM, kualitas apik lan kompatibilitas apik.

Waca liyane
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy